Plava Pika kartica

Gotovinska plava Pika kartica namijenjena je Mercatorovim kupcima koji plaćaju gotovinom ili drugim debitnim i kreditnim karticama.

Bonitetna plava Pika kartica namijenjena je Mercatorovim kupcima koji plaćaju gotovinom ili drugim debitnim i kreditnim karticama I namjenjena za sakupljanje i korištenje Pika bodova.

Jednostavna upotreba

  • Pri plaćanju gotovinom ili bankarskim karticama priložite plavu Pika karticu i dobijate Pika bodove.
  • Stanje prikupljenih Pika bodova možete vidjeti na slipu koji ispisuje Pika POS terminal, a koji dobijete svaki put kada koristite Pika karticu.

Prednosti i pogodnosti

Poslovanje

  • Mogućnost blokade korištenja sakupljenih pika u primjeru gubitka.
  • Na izdatu karticu dodatna ovlaštenja nisu moguća.
  • Ukoliko karticu ne želite više upotrebljavati, molimo da je prerezanu i s dopisom vratite na našu adresu.

Za dobijanje bonitetne plave Pika kartice potrebno je da pravilno popunjenu pristupnicu predate u najbližoj trgovini Mercator ili DP Marketi, ili je poslati na adresu: Mercator BH d.o.o., Klub Mercator, Blažuj bb, 71210 Ilidža. Izrađenu Pika karticu ćemo Vam poslati na Vašu adresu najkasnije 3 sedmice nakon primanja pristupnice.

Primjer uštede

O uštedi sa Pika karticom najbolje govore brojevi. Uzmimo primjer: četveročlana porodica potroši za kupovinu u Mercatoru oko 450 KM mjesečno. Pogledajmo koliko može uštedjeti za pola godine!

Kupovina u vrijednosti 450 KM mjesečno , za pola godine iznosti ukupno 2.700 KM . To znači da ste sakupili 1.350 Pika bodova (za svake 2 KM dobijete 1 Piku). I prilikom naredne kupovine Vaše ušteda će biti 100 KM (pogledajte Pregled boniteta u odnosu na vrijednost kupovine).

Moja pika